Danny Neubecker

Here I Am | FBRCD320

”Here i Am” heter hans debut album. Han är här för att dela med sig av sin musik...

 

Danny Neubecker har ett stort hjärta för musik. Uppväxt i Västerås och inblandad i flera olika musikkonstellationer inom lovsång och pop började Danny sjunga i kör, vid 16 års ålder. 2006 flyttade han till Halmstad för att gå på bibelskola. Först där började Danny förstå att Gud finns på riktigt och att det var det han ville berätta om.

 

Danny lyssnar på många olika musikstilar, men om han själv får välja blir det pop-rock och lite country då och då som ljuder i iPoden. Musik från kristna artister som Casting Crowns är några han ser upp till. Starka texter om att vara kristen i världen idag!  Ur underhållningssynpunkt är Westlife det band som han ofta kommer tillbaka till, lyssnar och låter sig inspireras av. 

 

Sommaren 2010 fick han äntligen chansen att spela in några av sina låtar i Stockholm. Låtar, dels tagna från Dannys egna erfarenheter i livet och ”vanliga” enkla poplåtar. Skivan innehåller blandade budskap om kärlek och brustna förhållanden, - ”men det är Jesus jag vill förmedla. Jesus dog för våra skulder, det finns ingen annan som jag vill upphöja eller följa”, säger Danny. ”Believe again” skrevs efter mycket tvivel och beskriver ett möte med Gud och hur man känner hur tron på livet kommer tillbaka. 

 

Here I am var färdiginspelad i september 2010 och Danny fick kontakt med Christian Liljegren på Doolittle Group som var i startgroparna. Christian gav Danny ett erbjudande han inte kunde tacka nej till.

 

Med Here I Am vill Danny ut i landet och underhålla Sverige, att få folk att skratta och må bra är en hobby, men han vill även visa att man kan leva rätt och må bra som kristen. Gud är med i alla delar av livet. Kristen eller inte, Here i am är ett album för alla som tycker om bra pop-rock.

FBRCD320 - Here I Am

Tracklist:

1. You light up my life

2. Believe again

3. Here I am

4. All I keep doing

5. I need You

6. Everything You say

7. The time is now

8. We belong together

9. Unforgotten