Hårdrock x 4 från Doolittle!

Vi längtar efter värmen så här i April. Väntan är över och Doolittle Group kommer ge dig massor av spännande musikaliska upplevelser de närmsta veckorna så kolla in nyheterna från vårt starka stall av artister och band.

 

Närmast nu släpper vi hela fyra rykande heta hårdrocks album samma dag den 30 maj. Det är album som fansen längtat länge efter både i Sverige & Norge då två band kommer från Sverige och två band från vårt grannland Norge.

 

ReinXeed -Welcome To The Theater (Sverige)
Charlie Shred - S/T (Sverige)
Pelle K - Bag Of Tricks (Norge)
Diamondog - Faithful unto Death (Norge)

 

Multi instrumentalisten och sångaren Tommy ReinXeed som av tidningen Noizegate i Sverige blev utnämnd till årets gitarrist 2011 för sina insatser med Swedish Hitz Goes Metal, ReinXeed & Golden Resurrection. Tommy ReinXeed är producent bakom de nya albumen med ReinXeed, Charlie Shred & Pelle K så det har varit svettigt värre för Tommy i studion.

 

Dagen till ära bjuder vi på en skön teaser från ReinXeeds nya album Welcome To the Theater.
Snart kan du lägga pre-order via Doolittle's Shop på alla dessa kommande album.