Stefan Zelvin - Förundrad

Vi presenterar nu Stefan Zelvins platta Förundrad. Albumet släpps på etiketten: Liljegren Records.

 

Stefan Zelvin är en ny svensk kristen artist som har vunnit många hjärtan med sitt innerliga språk och melodier de senaste 3 åren. Sommaren 2008 kom debutalbumet ”Besinna”, från Stefan, som normalt reser som lovsångsledaren och musiker. 

 

Stefan är 31 år och bor i Växjö. Musik har alltid varit en stor del av hans liv och ett uttryckssätt för tron, vilket också präglat musiken och texterna. 

Nu kommer uppföljaren!

 

Albumet ”Förundrad” är skriven utifrån Stefans egna livserfarenheter. Text och musik, av tacksamhet och glädje, men också sånger skrivna i tider av sorg och smärta. 

 

Albumet är starkt präglad av tron på Guds trofasthet genom allt som sker i livet, men också med en ton av glädje, ärlighet och hopp.

 

Rent musikaliskt finns en stor bredd mellan rock/pop till gospelkänsla, country och jazz.  Stefan har under de senaste åren rest runt i Sverige i församlingar och medverkat på gudstjänster och konferenser med sin musik. Musiken passar utmärkt i gudstjänster, lovsångskonserter, cafékvällar och mycket annat. 

Stefan ser också som en del i sitt kall att undervisa och predika och har haft flera lovsångshelger i församlingar och medverkat med undervisning och lovsång för att inspirera, vilket också hans hjärta brinner för.

 

”Förundrad” är ett album som passar för alla årstider och väcker en livslängtan. Stefan Zelvin är en artist som lyser upp tillvaron där hans musik & texter får bryta fram. En perfekt skiva när snön smälter bort och vårsolen värmer både på in och utsidan.

Etiketter: musik

Artist: Stefan Zelvin               |   Titel: Förundrad

Katalognr: LRCD006             |   Skivbolag: Doolittle Group AB

Etikett: Liljegren Records    |   EAN: 7320470145517

Distribution: Naxos Sweden AB

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna