Golden Resurrection släpps idag!

Den nya skivan med Golden Resurrection släpps idag i japan!

"One Voice for the Kingdom" är den tredje skivan med det neoklassiska metalbandet sedan starten 2008 då Christian Liljegren och Tommy ReinXeed bestämde sig för att börja spela neoklassisk metal i stil med Yngwie Malmsteen, At Vance, Narnia och Pretty Maids.

 

På skivan återfinns ännu en gång Steven K på bas, och de nya tillskotten Alfred Fridhagen på trummor och Svenne Jansson på keyboard/hammond bidrar med ett mer levande och svängigare sound än vad Golden Resurrection någonsin haft tidigare.

Den nya skivan "One Voice for the Kingdom" släpps här i Sverige och i övriga Europa den 18:e Januari och musik tidningen Burrn! i Japan har redan gett skivan väldigt bra betyg.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter

Etikettmoln